Locaties

Overal in Nederland

24/7 WhatsApp

06-21972453

Mail ons bij vragen

info@mediaworkshop.nl

Aanbod

The Unlimited Lipdub Box (large)

549.00 (incl. btw)

 

Koop onze Large Unlimited Lipdub Box en maak zo vaak als je wilt een onvergetelijke non-stop videoclip. Met behulp van deze box kunnen jullie zelf een lipdub filmen. Je hebt enkel een eigen smartphone nodig. De rest zit in de box en is geschikt voor groepen tot maar liefst 30 personen. De box en alle inhoud mogen jullie houden.

 

Leverbaar eind februari 2019.

 

Uitverkocht

Beschrijving

Beschrijving

Met behulp van deze LARGE Unlimited Lipub Box kun jij -zelf zo vaak als je wilt- een lipdub filmen met een groep van circa 30 personen. De box zit bomvol (carnavaleske) spulletjes, goede audio- & filmapparatuur, toegang tot verschillende naslagwerken en instructievideo’s. De ideale box voor iedereen die vaker een geweldige non-stop videoclip wil maken. Super geschikt voor je familiedag, teamuitje, vriendinnenuitje, kinderfeestje, mediawijsheid lessen e.d. De box en inhoud is allemaal voor jullie.

 

Inbegrepen in deze box:

  • Ulanzi smartphone rig (om stabiel te kunnen filmen);
  • Ulanzi videolampen (2 stuks);
  • JBL flip 3 bluetooth speaker;
  • Heel veel attributen (30 hoedjes, 30 maskers, 30 brillen, 15 pruiken, 15 boa’s, diverse attributen);
  • 1 jaar toegang tot onze: Lipdub Guide, Film Guide en Montage Guide.
De Lipdub Box

De Lipdub Box

Iedereen kan, zelfs met een klein budget, een eigen lipdub videoclip maken! Waar wij (MediaWorkshop.nl & Lipdub.nl) tijdens onze eigen workshops met een professionele cameraman/regisseur komen filmen, doe je dat met deze box helemaal zelf.

Gebruik onze expertise!

Wij hebben jaren van ervaring met lipdub workshops en hebben onze kennis gebundeld en verwerkt in diverse Lipdub Guides. Dit voegen wij samen met goede audio- & filmapparatuur, verkleedspullen en attributen. Op die manier krijg je een ultieme ervaring, net zoals tijdens onze workshops! Het enige verschil: geen cameraman van ons, maar jullie filmen zelf.

Zelf een lipdub maken

Zelf een lipdub maken

Het samen maken van een lipdub is leuke en hilarische activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Dankzij de dynamische filmwijze wordt iedereen bij het complete filmproces betrokken op een manier die bij hem/haar past. Er is altijd differentiatie en een passende rol mogelijk voor iedere deelnemer. Ook indien er bijvoorbeeld iemand slecht ter been is.

De lipdub die jullie gaan maken zorgt gegarandeerd voor onvergetelijke herinneringen en een super goede sfeer tijdens het uitje. Het maken van een lipdub stimuleert de creativiteit van alle deelnemers en creëert veel saamhorigheid. Een mooi bijkomend voordeel indien de groep elkaar nog niet zo goed kent. Het geeft jullie heel veel energie voor de rest van de dag.